Делегація з Олевська побувала на Октоберфесті в Тошеку

  Основним святом в Тошеку, на яке була запрошена делегація з Олевська, був Октоберфест. Олевськ вже 15 років поспіль відзначає його, перейнявши традицію у свого німецького побратима.

   Про це розповідає olevsk-gromada.gov.ua.

  Розпочалось свято з вітального слова бурмістра Гжегожа Купчика. Він викликав й голів партнерських міст з Німеччини та України. Міський голова Олег Омельчук привітав присутніх зі святом, побажав успіхів та добробуту, а також вручив подарунок від Олевської громади бурмістру Тошека. Варто зазначити, що в ході представлення гостей фестивалю, було представлено кожного члена делегації з Олевщини окремо.

  Депутат Сілезького воєводства Зигмунд Вільк вручив міському голові Олегу Омельчуку диплом підготовлений спеціально до 5 річниці партнерських відносин між Олевськом і Тошеком.

  Також він вручив статуетку підписанту угоди – депутату Олевської міської ради Анатолію Повару, який також був присутній на святі.

  За традицією Октоберфест розпочався з відкриття спеціально привезеної бочки з пивом з Німеччини та підняття першого символічного келиха всіма поважними гостями свята.

  Весь фестиваль був наповнений цікавими виступами запрошених місцевих зірок, танцями, забавами і конкурсами, в яких також брала участь українська делегація.

  В рамках візиту делегації з Олевщини в місто-побратим Тошек приймаючою стороною було організовано декілька офіційних зустрічей та святкових обідів.

  По приїзду також було організовано офіційну вечерю в замку в Тошеку з працівниками міської ради та депутатським корпусом.

  Спільний обід чекав на гостей з Німеччини та України й в день від’їзду. Міський голова Олег Омельчук ще раз поспілкувався з бурмістром Тошека Гжегожем Купчиком про подальшу співпрацю та сприяння обміну досвідом між молоддю Олевської ОТГ та Гміни Тошек.

kk11101970 2

kk11101970 3

kk11101970 4

kk11101970 5

kk11101970 6

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Пятница, 11/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework