Дитина унікальної пари з Житомирщини потребує допомоги

  «Щоб стати сильним, — об’єднуйся з іншими» — цей урок американської журналістки Регіни Бретт, яка перемогла рак, стала блискучим спікером і двічі фіналісткою Пулітцерівської премії, написавши «50 уроків життя», продовжує навчати.

   Наступна історія — з тих, де, об’єднавшись, можна стати сильнішими. Або ж просто чарівниками, як вам буде завгодно.

  zvyagel.com.ua/ писали про цю унікальну пару раніше — Дюймовочку-Тетяну зростом 114 см, як у 6-річної дитини, та високого красеня Євгена, який не чує. Обидва — інваліди дитинства, що не завадило їм покохати і народити маленьке диво. На цьому випробування не закінчилися, бо здоров’я донечки Єви виявилося занадто тендітним.

  Кожен ранок дівчинки починається з судом, які медики називають синдромом Веста, або малюковою епілепсією, що спричиняє атрофію зорового нерва та важкі рухові порушення.

  У травні, коли ми про це писали, із коштами на лікування допомогли жінки з місцевої ГО «Жіноча сила». Утім, того курсу виявилося недостатньо. Знову потрібне лікування в Станишівці.

  — Лікарі радять зробити МРТ голови і пройти курс гормонального лікування, — розповіла мама Тетяна. — Ми нещодавно виписалися з нашої лікарні, де обидві лікувалися від бронхіту. Тепер знову потрібно лягати — часу чекати немає, судоми виснажують дитячий організм, а гроші всі витрачені.

  Лікарі очікують, що гормональне лікування має позбавити дитину від частих судом, покращить її зір і рухову активність. Стан Єви зараз напряму залежить від лікування.

  Цього тижня дівчинці виповнився рік. Вона з усіх сил старається відповідати розвитку однолітків, але через хворобу це дається їй важко. Якщо кожен, хто прочитав цю історію, долучиться матеріально, то ми зможемо подарувати Єві дитинство без епілепсії. У батьків, на жаль, зараз для цього бракує коштів.

  Реквізити для дива — рахунок у банку: 5168757307581357, Тетяна Мотринець.

kk1111197 2

Юлія Климчук

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 11/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework