Замість реєстратури у новоградській лікарні буде новий сервіс

  Стара електронна реєстратура більше не працюватиме в медичних закладах Новоград-Волинського . Її вирішили замінити на нову Медичну Інформаційну Систему.

   Про це повідомляє novograd.city .

  Тетяна Дроздюк, одна з тих, хто впроваджував електронну реєстратуру, розповіла:

  "У рамках реформування медицини, адміністрація обрала нову Медичну Інформаційну Систему (МІС). Це комплексне рішення електронного обслуговування пацієнтів: реєстратура + картка пацієнта та інші додаткові сервіси (йдуть пакетом для медичних установ)".

  Наразі йде перехід на новий сервіс. Його представлять одразу після тестування, яке проведе адміністрація ТМО. Оскільки, сайт більше не працює, отримати талони на прийом до лікаря, зателефонувавши за номером (04141) 2-12-90.

  Що таке МІС?

  Медична Інформаційна Система – це сервіс медичного документообігу для лікувальних закладів та пацієнтів. Він дасть змогу зменшити навантаження на лікарів та лікувати правильно і контрольовано. У свою чергу, кожен пацієнт матиме медичні документи при собі. А керівництву буде простіше контролювати усе це, планувати бюджет закладу та розуміти ефективність тих чи інших заходів.

  Наступним важливим чинником є зручність використання, завдяки простому та зрозумілому інтерфейсу. Тепер кожна людина зможе  будь-де отримати доступ до сервісу зі смартфону чи комп’ютера. Не потрібно турбуватися  й про те, що Ваші дані захищені чи збережені. Це є основною функцією. Уся інформація зберігається від дати дзвінка до моменту госпіталізації.

  Лікарям допоможе правильно визначити діагноз автоматичний вибір зі списку, в якому розміщені класифікації хвороб. На додачу, хворий  отримує у електронному варіанті доступ до свого діагнозу, методики лікування та рекомендації медичного закладу.

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework