Володимир Кропивницький: отримали достатньо документів-доказів злочинної роботи нового генерального директора ЖЛГЗ

  Про це на своїй Фейсбук сторінці повідомив Володимир Кропивницький, депутат Житомирської обласної ради. 

 

  "УВАГА! Житомирський лікеро-горілчаний завод ( ЖЛГЗ ) - гордість нашої області , хочуть знищити!

  В понеділок, 20 січня провели депутатську робочу групу щодо критичної ситуації та навмисної спроби доведення до банкрутства державного підприємства ЖЛГЗ. ( інфодовідка: до складу даного підприємства входить Житомирський завод ЛГЗ та Чуднівський спиртзавод. Працює на підприємствах близько 450 чоловік. Під час стабільної роботи підприємство сплачувало податків до бюджету в рік близько 400 мільйонів гривень.)
На зустрічі з колективом заводу отримали достатньо інформації , документів-доказів злочинної роботи нового генерального директора заводу ЖЛГЗ , якого призначило Державне Управління Справами ( ДУСя) влітку 2019 року.
Тому наша робоча група прийняла протокольне рішення рекомендувати терміново зібрати сесію обласної ради на середу 22 січня 2020 року та звернутися за допомогою до Президента України Володимира Зеленського .
На сесію вирішили запросити міських голів та депутатів житомирської та чуднівської міських рад, депутатів Верховної Ради від Житомирщини, представників трудового колективу ЖЛГЗ , представників всіх засобів масової інформації та представників ДУСі", - зазначає Володимир Кропивницький в дописі.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 21/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework