Допомога небайдужих: Жінка із Житомирщини потребує дорогої операції

  Звертаюся до всіх з великим проханням про допомогу.

  Не для себе прошу, для хорошої людини, для своєї подруги Ковриги-Некрашевич Галини Василівни, яка проживає в селі Кмитів Коростишівського району. Більше  сорока років тому ми разом закінчували Коростишівське педагогічне училище.

  Усе життя Галина Василівна пропрацювала в школі-інтернаті Кмитова. Ніколи не залишалася байдужою до чужого горя, першою приходила на допомогу.

  Це дуже стражденна, одинока жінка. Її життєва стежина виявилася дуже тернистою і тяжкою. Народила з чоловіком троє діток. Та, на превеликий жаль, на старості років залишилася самотньою та одинокою. Донечка померла новонародженим янголятком, двоє синів загинули у страшних ДТП в юнацькому віці. Помер чоловік. Поховала батьків, у яких була єдиною донькою.

  Багато пережитих втрат та потрясінь не пройшли безслідно. Хворе серце, артроз. Та все б нічого, але трапилася з Галиною Василівною ще одна біда. Впала, поламала хвору ногу, та поламала так, що треба ставити колінний протез. Оперуватимуть в Києві. Операція коштує 130 тисяч гривень. Для неї це не підйомні кошти. Ми всі, її друзі, колеги, сусіди допомагаємо, як можемо. Але і нам цю суму не зібрати. Тому я звертаюся до всіх небайдужих людей: будьте милосердними, допоможіть, хто скільки зможе. Для неї ця операція питання життя.

  Реквізити картки ПРИВАТБАНК: 5168 7573 6310 2189, Коврига Галина Василівна, тел. 067-764-26-65.

  Дуже всім завдячую.

  З повагою

  Максимчук (Самолюк) Лідія Давидівна, тел. 096-733-60-14.

  Насамкінець зауважимо, що лист розміщено на сторінках видання "Приміське життя".

Джерело: primiske.com.ua

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Среда, 05/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework