Нардепи Житомирщини вимагають у Прем’єра призупинити рішення про плату за транспортування газу

  Абонентська плата за розподіл/доставку газу для населення викликала чимало обурень серед населення.

  Громадяни обурені постановою НКРЕКП, за якою мають оплачувати ще і транспортування блакитного палива. Жителі скаржаться на несправедливу та непомірну плату за транспортування природного газу, який надається газопостачальними організаціями України для всіх без винятку побутових споживачів.

  Народні депутати України звернулись до Прем’єра Гончарука з вимогою призупинити дію Постанови НКРЕКП про абонплату за транспортування газу та розглянути можливість внесення як НЕВІДКЛАДНОГО законопроект «Про ринок природного газу», із змінами та доповненнями в частині запровадження абонентської плати за розподіл (доставку) природного газу. Підтримав колективне звернення народних депутатів до Гончарука і народний депутат від Житомирщини Сергій Кузьміних.

  «НКРЕКП знову встановлює свої умови гри, які покликані просто обдирати український народ. Отримав багато звернень від мешканців свого округу, в яких споживачі скаржаться на несправедливу та неправомірну плату за газ, на відсутність контролю за якістю блакитного палива. Змінити ситуацію можна тільки на законодавчому рівні. Направили запит до Прем’єр-міністра», - написав парламентар на своїй сторінці у соцмережі.

Новини Житомира

       

Последнее изменение Понедельник, 10/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework