На Житомирщині СБУ блокувала незаконний продаж військових боєприпасів

  Незаконну реалізацію оптових партій військових засобів ураження блокували на Житомирщині співробітники Служби безпеки України.

  Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

  Оперативники спецслужби встановили, що військовослужбовець Національної гвардії України, раніше засуджений за крадіжку, викрадав боєприпаси зі своєї ж військової частини. Покупців він підшуковував через особисті зв’язки серед представників кримінальних кіл.

  Правоохоронці задокументували факт незаконного продажу контрактником 273 бойових набоїв до автоматичної вогнепальної зброї калібру 5,45 мм за 4,3 тисячі гривень.

 Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до потрапляння боєприпасів у некерований обіг.

  Операція із викриття зловмисника проводилася співробітниками Управління СБ України в Житомирській області спільно зі слідчими Теруправління ДБР, розташованого у м.Хмельницькому, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону.

kk170220121 2

Новини Житомира

       

Последнее изменение Понедельник, 17/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework