Бердичівську міську лікарню збираються перевести на карантин

  Про це на щоденному брифінгу в облдержадміністрації сказав директор Державної установи "Обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я Зіновій Парамонов.

   За його словами, Бердичівська міська лікарня є вогнищем захворювання медичних працівників області: серед медиків Житомирщини, які інфікувалися коронавірусом, майже 40% - це працівники Бердичіської міської лікарні, - повідомляє suspilne.media.

  "Сталося це внаслідок грубих порушень санітарних, протиепідемічних і тактичних заходів, які мали бути застосовані при поступленні інфекційних та підозрілих хворих. Тому сьогодні мною винесена постанова, яка направлена керівництву міста, що ця лікарня сьогодні має бути переведена на карантин. Керівництво міста має вжити заходів до головного лікаря і заступників", - розповів Зіновій Парамонов.

  "Ми вимушені це робити", - сказав голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

  За інформацією очільника обласного управління охорони здоров'я Миколи Суслика, за добу, 29 квітня, в області зареєстрували ще 2 випадки захворювання на коронавірус серед медичних працівників, які мали безпосередній контакт із дітьми, хворими на COVID-19. Всього в області зареєстровано 77 випадків інфікування коронавірусом серед медиків.

  Загальна кількість інфікувань в області складає 374 випадки. Найбільша кількість заражень в Житомирі – 126 пацієнтів, у Коростені – 69 та в Бердичеві – 73.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 30/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework