×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Головному десантнику країні Михайлу Забродському присвоєно звання генерал-майора

Президент України Петро Порошенко присвоїв звання генерал-майора командувачу Високомобільних десантних військ Збройних Сил України,

n 0308155439

Герою України Михайлу Забродському.

Про це Глава держави повідомив під час робочої поїздки до Донецької області, повідомляє 5 канал із посиланням на прес-службу глави держави.

"На знак високої оцінки ратного подвигу Високомобільних десантних військ та їх командування, я прийняв рішення підписати Указ про присвоєння командувачу ВДВ полковнику Забродському Михайлу Віталійовичу звання генерал-майор", - сказав Президент.

Президент також звернувся до десантників.

"Сьогодні не лише в Україні, а й далеко за її межами відомі назви населених пунктів та важливих об’єктів, які звільняли, або стійко утримували "крилаті піхотинці" під час неоголошеної війни на Донбасі. Донецький, Луганський та Краматорський аеропорти, міста Слов’янськ та Краматорськ, гора Савур-Могила та Карачун, річки Міус та Сіверський Донець – це лише частина того славетного бойового шляху, який з боями пройшли підрозділи Високомобільних десантних військ", - твердить глава держави.

n 0308155439 1

"Безпрецедентним за своєю унікальністю вважається минулорічний серпневий рейд особового складу 95-ї та 79-ї аеромобільних бригад по тилах російсько-терористичних військ, який за твердженням відомого американського військового експерта Філіпа Карбера визнано найдовшим у світовій військовій історії… …У новітню історію українського війська золотими літерами вкарбовані подвиги воїнів-десантників 95, 80, 81, 25, 79 бригад, здійснені в боях з російськими терористичними військами", - додав Президент.

Нагадаємо, 2 серпня в Україні  -  день повітряних сил ЗСУ.

Последнее изменение Понедельник, 03/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework