×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі вчились боротись з корупцією

15 вересня в рамках Програми НАТО

n 1509155800з будування цілісності, виховання доброчесності та боротьби з корупцією в оборонному секторі України у Житомирі відбувся семінар.

Мета семінару - підвищення обізнаності у сфері розбудови доброчесності та надання можливості розглянути потенційне включення (елементів) Програми з розбудови доброчесності до навчальної програми вищих військових навчальних закладів.

В рамках даної Програми, як зазначила пані Бенедікт Борель, представник управління політичними справами та політикою безпеки штаб – квартири НАТО, експерти хочуть забезпечити необхідним інструментарієм, який допоможе протидіяти корупції і забезпечити прозорість не тільки в мирний час, а й під час проведення спеціальних військових операцій. «Корупція – це найбільша загроза з точки зору неефективного використання ресурсів та неефективності системи управління», - каже Борель.

Проект працює 9 років. Після рішення РНБО почали роботу з різними силовими структурами в Україні. В рамках даного проекту проводять різні заходи, пов’язані з викладанням цього предмету як економічної дисципліни.

Значення цього проекту для Житомирського військового інституту визначив начальник військового інституту Юрій Даник: «Ми раді співпраці з закордонними колегами. Намагаємось проводити навчальний процес підготовки фахівців якнайкраще. А запобігання корупції, її протидія – це завдання всієї держави. Якщо наші колеги отримали цей досвід і можуть поділитися з нами – то ми будемо враховувати все позитивне, що нам запропонують».

Радник персоналу Давіт Гунашвілі розповів про раціональне використання ресурсів і подолання проблематики неефективного використання ресурсів, а голова тренінгового центру операцій з підтримки миру Хазім Ходзік навів факти корупції під час проведення військових операцій.

Учасників семінару приймав  Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова. Участь прийняли  представники державної влади та силових структур.

За інформацією прес-служби облдержадміністрації

n 1509155800 1

n 1509155800 1

n 1509155800 1

Последнее изменение Вторник, 15/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework