Мама бійця 30 мотострілкової бригади: «Розфарбований паркан – це не мода, а стиль життя

Жителька міста Коростишів Катерина Скрипка вирішила потішити єдиного сина, який з 25 березня призваний захищати схід України.

Старший солдат 30 мотострілкової бригади з Новоград-Волинського Сергій Скрипка за весь період служби побував у дома 10 днів через виклик на сесію, - пише «Перший житомирський інформаційний портал».

Зі слів мами, солдату-студенту довилося у край стислий термін складати по три іспити вдень. Двадцяти дворічного Сергія практично дома й не було.

«Щоб потішити сина, вирішила розфарбувати паркан і ворота у кольори національної символіки і зробити напис «Слава Україні».

Фарбу купили, а шрифт допомогли графічно написати балончиками працівники фотостудії. І за декілька днів я з товаришем Сергія – Сергієм Паламарчуком усе зафарбували. Потім надіслала фото через соціальну мережу, і Сєрьожці сподобалося» – розповіла жінка.

У телефонній розмові син попросив мами, щоб «Україна» написати з великої букви, але як зізнається Катерина Скрипка: весь напис зробили із великих літер, але обов’язково виправимо, головне, щоб хлопці повернулися швидше додому живими і з перемогою.

А ще зауважила, що розфарбований паркан – це не мода, а стиль їх життя.

 

Последнее изменение Вторник, 12/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework