Деякі заклади на Житомирщині, де проживають переселенці не готові до зими

Це та інші питання розглядались 11 серпня на черговому засідання регіонального координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції до Житомирської області, - повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

«Минулого тижня відбулася Всеукраїнська селекторна нарада. На ній Віце-прем’єр-міністр і Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман зауважив, що один із головних моментів, на яких наша область має зосередити увагу, – це відповідність санітарно-побутовим нормам приміщень, де наразі проживають переселенці», – зауважив Сергій Машковський.

Також очільник області зазначив, що потрібно забезпечити пристосованість закладів, які приймають громадян зі східних регіонів, до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, не пристосованими до зміни погодно-кліматичних умов є санаторії „Тетерів“ і „Віра. Надія. Любов“, де наразі проживають понад 400 громадян зі Сходу нашої держави. Тому потрібно віднайти можливості, аби створити для переселенців гідні умови життя та побуту 

Основне питання, яке виніс на засіданні і на якому наголосив начальник Управління ДСНС у області Ігор Нікітчук – підготовка відповідного житлового фонду, проведення його обстежень, приведення в належний стан та паспортизаці приміщень. За даними місцевих координаційних штабів в області лишається 30 об’єктів усіх форм власності в яких можливо додатково поселити 1854 особи. Наразі це питання є актуальним, так як до області продовжують прибувати вимушені переселенці.

 

Последнее изменение Вторник, 12/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework