ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

5 міст з виглядом на край землі. ФОТО

За вікном – літо, а це означає, що настав час для відпочинку.

Найчастіше ми робимо вибір на користь перевірених маршрутів і країн. А який би вигляд з вікна вас би вразив? Безкрайній океан або гори, квітучі сади? До вашої уваги 5 міст з виглядом на омріяний край землі.

«Санторіні»

Важко повірити, що цивілізація зародилася тут понад 5 тисяч років тому. Все просто: відпочинок на островах Санторіні не забувається, людина, яка тут побувала, відвезе з собою найтепліші спогади про пейзажі, ласкаве сонце і тепле чисте море.

«Норт Бонді»

Це передмістя Сіднея (Австралія) височить над знаменитим пляжем Бонді Біч і спокійно дивиться на серферів, що підкорюють хвилі. Особливість Норт Бонді у відсутності натовпів і активної торгівлі: акцент тут робиться на фермерське господарство і місцеві центри йоги.

«Ешторіл»

Ешторіл - модний курорт з безліччю пляжів, старовинних церков, великою кількістю ресторанів і магазинів. Крім того, це великий центр гральної і туристичної індустрії Португалії, з безліччю високорівневих готелів та нічних клубів. Тут розташоване одне з найбільших в Європі казино з вражаючою розважальною програмою, а також автодром, де проходять гонки європейського рівня.

«Шилла»

Шила або Сцилла - казково-гарне містечко в Реджо Калабрія. Згідно, міфам Сцилла - морське чудовисько, що живе на крутій скелі вузької Мессинської протоки і підстерігає мореплавців.

«Манарола»

Мальовниче містечко в італійській провінції Лігурії ніби виростає зі схилу гори. Приголомшливий вид з вікна відкривається в кожному будинку!

 

Прочитано 2468 раз

Последнее изменение Понедельник, 11/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework