ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Сквер Ольжича: встигнуть, чи не встигнуть? ФОТО

  Нині активно тривають роботи з реконструкції скверу на перехресті вулиць Перемоги та Олега Ольжича, який носитиме ім’я українського поета, політичного діяча, археолога Олега Ольжича (справжнє ім’я Олег Олександрович Кандиба).

   Робота у будівельників кипить, адже вони повинні встигнути до Дня Незалежності. Саме тоді, за словами заступника начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталія Шевчука, і повинні бути завершені всі роботи, які розпочалися ще минулого року.

  Який же вигляд сквер має сьогодні, коли на календарі вже 8 серпня? Пропонуємо вам, шановні читачі, здійснити фотопрогулянку та поглянути, як відбувається реконструкція скверу.

 Довідково. Благоустроєм території на розі вулиць Перемоги та Олега Ольжича займається житомирська фірма «Скефалд». Вона ж  встановлюватиме пам’ятник Ольжичу у реконструйованому сквері. 13 жовтня 2016 року Житомирська міська рада виділила майже 3 мільйони на пам’ятник Ольжичу та благоустрій території біля нього. Тоді планувалося, що за сприятливих погодних умов, роботи з реконструкції цього свекру будуть завершені ще до 31 грудня 2016 року. Але термінів не було дотримано.

  Вже у 2017-му об’єкт мали здати до річниці з дня народження Олега Ольжича, до 21 липня, але терміни знову зсунулися, бо до того часу ще не був готовий пам’ятник Олегу Ольжичу.

 Автором кращої скульптурної пропозиції пам’ятника Олегу Ольжичу, яку в 2014 році визначили в Житомирі, став житомирський скульптор Василь Фещенко. Відливають пам’ятник в одній із львівських майстерень.

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Сквер Ольжич

Нагадаємо, що на своїй сторінці у Facebook депутат обласної ради Олега Галагуза опублікувала фото пам'ятника Ольжичу в натуральному розмірі.

Читайте також: Сергій Сухомлин: «Фонтан на Михайлівській, сквер Ольжичу, підземелля на Великій Бердичівській ми відкриємо до Дня міста Житомира»

Катерина Дейнека

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 08/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework