ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Кіборги» пообіцяли помститися Михайлу Пореченкову за стрілянину в них

Українські військовослужбовці, які  продовжують  захищати  донецький  аеропорт,    досить   різко  відреагували на  дії   російського   актора  Михайла  Поречинкова, який підтримав терористів на Донбасі і демонстративно стріляв по захисникам аеропорту з кулемета,   повідомляє інформаційний  портал  Патріоти України.

Один з “кіборгів” під прізвиськом “Позивний Маршал” написав в Facebook  таке: “Дааа, приїхав підтримати, постріляти він приїхав в чужу країну! Знав би, застрелив би при зйомках «Ліквідації» (російський телесеріал – ред.) В Миколаєві, бойовик хр**ов. Щоб тебе ***, Джигурда збив на машині!”.

Інший  боєць Максим   запевнив, що якби  хто   постраждав від  дій актора,  по ньому відкрили  в  вогонь. Силовик запевнив,  що   хлопці в   аеропорту   готові  постояти за себе,  і якщо  Пореченков  сунеться  туди   знову, він  – не  жилець.

Також, російські  журналісти засудили  Пореченкова за стрілянину  по позиціям  сил  АТО. За їх словами,  через  нього  тепер  можуть   постраждати  кореспонденти,  бо він стріляв   у касці «Преса».

n3110141280

Прочитано 2614 раз

Последнее изменение Пятница, 31/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework