ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Масштабна пожежа у Коростені забрали життя жінки та лишила житла дев’ятьох родин. ФОТО

2 січня о 18:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в м. Коростень. На місце події виїхали бійці 37-го професійного пожежного поста. 

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
З’ясувалось, що горить квартира в одноповерховому дерев’яному житловому будинку барачного типу на 9 квартир та частково вогнем охоплений дах. Площа пожежі на момент прибуття рятувального підрозділу склала близько 32 кв.м. Так як конструкції будинку дерев’яні, полум’я швидко розповсюджувалось по споруді.

На допомогу рятувальники викликали два відділення 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини, по автомобілю з Коростенської виправної колонії та ПрАТ «Коростенський завод МДФ».

Спільними зусиллями о 18:49 пожежу локалізовано. Під час розбирання зруйнованих конструкцій о 23:24 в квартирі, де і знаходився осередок займання, виявлено загиблу 51-річну жінку. О 04:25 відбулась ліквідація.

Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалось 5 одиниць спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу. Усі обставини наразі встановлюються фахівцями.

Поруч з квартирою, де сталось займання, проживала багатодітна сім’я – жінка та четверо дітей. У результаті пожежі покрівлю їхньої квартири знищено. Рятувальники спільно з місцевою владою організували для погорільців нічліг у геріатричному пансіонаті. Наразі вирішується питання їхнього подальшого проживання.

Прочитано 481 раз

Последнее изменение Вторник, 03/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework