ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Чергова трагедія на Житомирщині: під час ліквідації пожежі в житловому будинку виявлено тіла двох чоловіків. ФОТО

6 січня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Невирівка Хорошівського району.

Зателефонували сусіди, які помітили, що будинок повністю охоплений вогнем та полум’я вже встигло перекинувся на покрівлю поруч розташованої господарської будівлі. Ще до приїзду вогнеборців селяни встигли вивести з хліва домашню худобу.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Вже за 13 хвилин за вказаною адресою прибули бійці 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік. Вони встановили, що будинок площею 45 кв. м. охоплений вогнем. О 02:03 вогнеборці пожежу локалізували та о 06:00 – ліквідували. Під час гасіння пожежі всередині будинку, в одній із кімнат, на підлозі, бійці ДСНС виявили тіло 62-річного власника оселі без ознак життя. Під час розбирання обгорілих конструкцій у веранді рятувальники виявили ще одне тіло 48- річного чоловіка без ознак життя.

Внаслідок надзвичайної події знищено житловий будинок та покрівлю господарчої будівлі. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність під час паління в ліжку власника будинку. Остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Прочитано 739 раз

Последнее изменение Пятница, 06/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework