ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Рятувальники області надають допомогу водіям, які потрапили у снігові замети. ФОТО

У зв’язку з погіршенням погодних умов, на території Житомирщини продовжують мати місце випадки потрапляння транспортних засобів у снігові замети. За останню добу, з 12 на 13 січня, бійці ДСНС 4 рази залучалися до проведення робіт по буксируванню автомобілів на автошляхах області.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Так, 12 січня о 21:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Топори Ружинського району, через складні погодні умови та сильну ожеледицю автомобіль MAN не зміг продовжити свій рух.

По прибуттю до місця виклику, бійці ДСНС за допомогою тросу відбуксирували транспортний засіб на рівну поверхню дороги. Вже далі він зміг продовжити рух самостійно.

Подібні аварійні роботи також були проведені у с. Кочерів Радомишльського району та двічі в м. Житомир.

Рятувальники звертаються до громадян: будьте вкрай обережними під час перебування на вулиці. Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

 

Прочитано 504 раз

Последнее изменение Пятница, 13/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework