ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Директора одного з КП Житомира оштрафовано за преміювання власної дружини

Прокуратура ініціює проведення службового розслідування щодо директора комунального підприємства Житомирської міської ради, який незаконно преміював власну дружину. Далі про цю справу в нашому ефірі розповідає прес-секретар прокурора області Тетяна Гоша.

"Йдеться про те, що директор комунального підприємства, будучи посадовою особою публічного права, порушив вимоги антикорупційного законодавства та прийняв рішення, не повідомивши міську раду про наявність у нього реального конфлікту інтересів. Зокрема, директор у квітні 2015 року видав наказ про прийняття на роботу у комунальне підприємство своєї дружини, а в подальшому систематично, протягом п’яти місяців видав та підписав ще п’ять наказів про її преміювання".

Днями Постановою Богунського районного суду Житомира керівника комунального підприємства визнано винним у порушенні Закону України "Про запобігання корупції" та притягнуто до відповідальності – сплати штрафу у розмірі 3400 гривень, тобто 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також Житомирська місцева прокуратура внесла подання міському голові Житомира щодо проведення службового розслідування та усунення причин і умов, що призвели до порушення українського антикорупційного законодавства, - передає 103fm.com.ua.

Прочитано 646 раз

Последнее изменение Пятница, 13/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework