ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Штраф 20 400 грн та позбавленням права керування на три роки чекає водія, який кинув свою розбиту автівку посеред дороги. ФОТО

Було задіяно два екіпажі й затрачено 3 години, аби розшукати водія, який залишив як непотріб свій автомобіль на автодорозі, після скоєння ДТП.

10 січня, патрулюючи, на 127 км 800 метрів автодороги Київ-Чоп, близько 15-ї години патрульні помітили авто марки Чери Джагі, що стояло з порушенням ПДР в напрямку міста Житомир, - повідомляють на сторінці Моя нова поліція Житомир.

Патрульні виявили, що автомобіль пошкоджений – розбита передня частина кузова. Ні водія, ані пасажирів на місці виявлено не було. В ході оперативних дій патрульні встановили адресу проживання власника авто. Прибувши за місцем проживання, водія не виявили, проте встановили місце перебування через телефонний зв'язок. Через дві години водій приїхав на місце скоєння пригоди. Зі слів водія, ДТП трапилося зранку. Його авто спричинило зіткнення з відбійником. Пасажирка отримала незначні травми й вони обох вирішили поїхати додому, залишивши автівку на другій смузі руху автодороги. Спілкуючись з водієм, патрульні виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння, окрім того, чоловік сам вказав, що випив чарку, коли прийшов додому. Автомобіль евакуйовано. Громадянина патрульні одразу доправили до медичного закладу аби останній пройшов тест на виявлення алкоголю в організмі. Прилад «Драгер» показав 1, 53 проміле, при повторному проходженні тест засвідчив 1, 49 проміле алкоголю.
На громадянина патрульні склали адміністративний матеріал за ст 130 КУпАП ч 4 «Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння».

Надалі справа буде передана до суду, де на керманича чекає штраф у розмірі 20 400 грн з позбавленням права керування на три роки.

Всі новини  Житомира

Прочитано 710 раз

Последнее изменение Понедельник, 16/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework