ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

У Житомирі триває чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок та греко-римської боротьби. ФОТО

Сьогодні, 8 червня, на базі спортивного комплексу «ФОК» відбувається вже другий день змагань. Цього дня змагаються виключно чоловіки у таких вагових категоріях: 61, 65, 70, 74 кг (вільна боротьба) та 66, 71, 75, 80 кг (греко-римська боротьба).

Сьогодні участь у чемпіонаті взяли 148 учасників. З 9:00 тривають попередні змагання. О 17:00‒17:30 відбуватимуться: медогляд і зважування у чоловіків (вільна боротьба) у вагових категоріях: 86, 97, до 120 кг та медогляд і зважування чоловіків (греко-римська боротьба) у вагових категоріях: 85, 98, до 130 кг. Після цього чемпіонат продовжиться: відбудуться фінальні сутички спортсменів та нагородження переможців, які змагалися сьогодні, 8 червня.

«Враження від змагань — просто супер! Чемпіонат відбувається на дуже високому рівні. Усі учасники довго тренувалися та готувалися до цих змагань, чекали на них. У спортивному житті борця, його кар’єрі дуже багато чого вирішується на таких чемпіонатах. Я був травмований, повернувся до тренувань лише два місяці тому. Багато сил поклав, аби сьогодні брати участь у чемпіонаті. Для мене велика честь бути присутнім у Житомирі на цих чудових змаганнях! Сподіваюся, що такий вид спорту, як боротьба, і надалі розвиватиметься та залишатиметься популярним!, — говорить учасник змагань Андрій Блажейко, який на чемпіонаті представляє спортивний клуб «Лідер» (м. Львів).


Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Прочитано 696 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework