ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

У неділю ФК «Полісся» зіграє останній домашній матч сезону з МФК «Первомайськ»

У неділю, 11 червня, в Житомирі відбудеться поєдинок 21 туру аматорського чемпіонату України з футболу.

ФК "Полісся" на стадіоні Агротехколеджу прийматиме одного з аутсайдерів - МФК "Первомайськ". Для житомирян цей матч стане не лише останнім домашнім поєдинком в нинішньому сезоні, а й, цілком ймовірно, останнім домашнім поєдинком у статусі аматорського колективу. Запрошуємо усіх вболівальників прийти і підтримати нашу команду!

Вхід за квитками, які можна буде придбати в день матчу біля стадіону.

Легким поєдинок для ФК "Полісся" не буде. Хоч "Первомайськ" зараз є аутсайдером групи 2, але гості можуть бути серйозними суперниками - нічия з тим же харківським "Металістом1925" у 16 турі це яскраво показує. Тоді харків'яни змогли врятуватися від поразки лише на 94 хвилині матчу. Та й в І колі житомиряни не могли обіграти "Первомайськ" на виїзді, завершивши поєдинок внічию 1:1

Разом з тим в звітному матчі житомирянам потрібна лише перемога. Не лише аби зберегти шанси на місце в першій четвірці, й щоб порадувати вболівальників в останньому домашньому матчі сезону. І це завдання для підопічних Ігоря Левицького цілком реальне. Після невдалого старту в ІІ колі, зараз команда набрала оптимальну форму, навіть попри останню поразку від "Вікторії". Та й в Житомирі ФК "Полісся" демонструє гарні результати, що яскраво довели перемоги над "Квадро" та сімферопольською "Таврією".

Всі Новини Житомира

 

Прочитано 753 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework