ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Житомирянам на замітку: Диснейленд в Україні?

Якщо вже й відвідувати Миколаїв, то обов’язково треба сходити до «Казки» - це чудове місце для відпочинку з дитиною, для оригінального побачення та чудових вихідних із вашими найкращими друзями!

Тут багато атракціонів, розваг та морозива – все це забезпечить вам чудовий відпочинок та море позитиву. Оригінальні композиції казкових будиночків, фігурки казкових персонажів – ось, що переносить нас у світ дитячих мрій! Відчуйте себе дитиною, дайте можливість собі розслабитися у парку «Казка»!

Дитяче містечко «Казка» почало свій життєвий відлік у в 1983 році. Для жителів Миколаєва – це улюблене місце для відпочинку з дітьми, а для туристів – головна цікавинка, яку треба побачити у цьому місті.

Парк «Казка» називають українським Диснейлендом – і не дарма, хоч і не зовсім це американське містечко, однак подивитися тут є на що, а також для розваг атракціонів вам також вистачить! Тут є справжня фортеця – залишається шукати тільки принца, хоча й він у парку також, повірте, знайдеться! На порозі дерев'яної фортеці з частоколом можна відпочити і прийняти участь в ігрових та пізнавальних програмах, а у свята побачити турнірні бої середньовічних лицарів.

Дитяче містечко має площу понад 2, 5 гектари. Це унікальне місце, де поєднано творчість та талант художників, скульпторів, архітекторів. «Казка» є пам'ятником садово-паркової архітектури, адже все тут створено з великим смаком! Оригінальні казкові клумби та незвичайні рослини чудово доповнюють казкову атмосферу цього місця. Особливими фігурами містечка "Казка" є оригінальний сонячний годинник та фігурка "Коник-горбоконик".

Особливо цікавою стає «Казка» у святкові дні – тут проводяться чудові концерти та вистави, які цікаво побачити як дітям так і дорослим.

У дитячому парку «Казка» є великий павільйон з півником і амфітеатром для концертів і інших масових заходів, парусник "Буян", справжній паровоз, два маяки, кам'яна і дерев'яна фортеці, карусель з вченим котом і русалкою з казок О.С. Пушкіна, дві каруселі різного типу, колесо огляду. Тому вашим дітям сумно тут не буде!

Розваги та атракціони підібрані для певного дитячого віку.

Прочитано 1443 раз

Последнее изменение Среда, 20/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework