ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський державний технологічний університет

n 1106154745 2

 

ЖДТУ ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ 2014

ЖДТУ НАПРЯМИ ПІДГОТОВКИ

 

 

 

 

 

 

 

Адреса: вул. Черняховського, 103, м. Житомир, 10005

Статус: державний

Акредитація: IV

Форма навчання: денна, заочна

У ЖДТУ створено регіональний вузол Інтернет, до якого включена комп'ютерна мережа всього навчального закладу. ЖДТУ має все необхідне для навчання студентів та їх всебічного розвитку: сучасні лабораторії, комп'ютерні класи, затишні гуртожитки (3), бібліотеку та читальні зали, спортивний комплекс, студентський центр для творчої роботи та дозвілля, санаторій-профілакторій, базу відпочинку в с. Левків; 3 гуртожитки.

Університет засновано в 1960 році.

Багато уваги приділяється реконструкції університету. Збудовано фасад за європейським стандартом, два сучасних тенiсних корти. Вiдновлено спортивний зал. Розпочато будiвництво стадiону та нового корпусу бібліотеки.Планується проект побудови двох навчальних корпусiв. У майбутньому - будiвництво науково-методичного центру.

Військова підготовка: для студентів-юнаків організована військова підготовка на базі Житомирського військового інституту радіоелектроніки ім. С. П. Корольова, після завершення якої вони одержують звання офіцера запасу Збройних Сил України.

За програмою «Обмін студентами в області наук про навколишнє середовище» щорічно направляються студенти на навчання за програмoю міжнаpодного магіcтра в Ітaлії, Пармcький Універcитет. ЖДТУ здійcнює підготoвку іноземниx громадян.Cпівpобітники універcитету рeгулярно бeруть учаcть у міжнародниx конференціяx тa семінараx.

Прочитано 2354 раз

Последнее изменение Четверг, 11/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework