ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Це були лихі 90-ті, ми одягалися як могли

До вашої уваги 10 «фірмових» речей, які всі носили у 90-ті.

 

Спортивні костюми

На початок 90-х і старі й малі носили спортивні костюми Адідас, який пізніше став Абідасом, Адібадасом і будь-яким іншим, хоч трохи співзвучним з фірмовою назвою. Це зараз ми надягаємо спортивний одяг виключно в спортзал, а в ті чудові часи з останнього уроку фізри в ній абсолютно спокійно можна було піти до подруги в гості на чай, в кіно чи навіть в театр.

Лосіни


Мода 90-х років - це, перш за все лосіни всіляких неонових кольорів. Вони були хітом того часу, їх носили майже всі, навіть ті, чиї ноги були далекі від ідеалу.

Платформа


У такому взутті було зручно хизуватися по руїнах соціалізму. Здається, "три метра над рівнем неба" - це як раз про таке взуття.

Футболки


Білі, рожеві, довгі до колін, з бахромою, в горошок, у смужечку, з Міккі Маусом і рятувальниками Малібу. Але культової стала, звичайно, футболка з Леонардо Ді Капріо часів "Титаніка".

Джинсові куртки


Чи то через технічного браку, то чи через те, що так треба, але тканина цих джинсових куртець була настільки щільною, немов їх вимочували в бетонному розчині.

Бейсболки


Якщо носиш бейсболку, то ти крутий: у тебе тетріс останньої версії, можна залазити на гаражі, відбирати дрібниці у першокласників і спізнюватися на уроки. На бейсболці обов'язкова наявність напису "USA" і орла, розправив крила. Всі інші бейсболки - дешева підробка і спроба долучитися до клану крутих.

Олімпійки


Ось в олімпійці - верхній частині спортивного костюма - ходити було куди приємніше, тому ніхто не морочився і носив її замість курток майже до самих холодів. Але важливіше інше - їх навіть не потрібно було гладити!

Светр «бойз»


Мегаклассика 90-х. В цих так званих «шедеврах», які призначались спочатку для хлопців, згодом почали ходити навіть дівчата.

Джинси «Мальвіни»


Джинси Mawin, або "Мальвіни" заповнили ринкові прилавки на всій території колишнього СРСР. "Мальвіни" були на порядок дешевше Levi's, Montana і Pyramid, тому їх носили всі і всюди.

Прикольні значки


Спочатку з кумедними значками на грудях можна було побачити тільки молодь, але згодом з цими яскравими штуковинами, на яких красувалися не менш яскраві написи, ходили майже всі. Мода на значки трималася аж до 2005 року, а у деяких субкультур і до 2007 (ті ж емо, наприклад). Але, ніщо не вічне!

 

Прочитано 1471 раз

Последнее изменение Вторник, 24/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework