ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Інгредієнти:

борошно 250 г,
молоко 100 г,
дріжджі свіжі 15 г (2 ч.л. сухих, але можна і менше),
яйця 2 шт.,
сіль за смаком ,
масло вершкове 100 г (кімнатної температури),
цукор 100-150 г,
вершки 200 мл.

Приготування:

У тепле молоко додати чайну ложку цукру і 2 ч.л. сухих дріжджів (можна і менше дріжджів).
Потім додати яйця і слив масло, можна також ванілін.
Перемішати.
Потім сипати поступово борошно, мішаючи ложкою.
Залишити на годину підніматися, накривши рушничком.
Потім викласти тісто у форму 21 см діаметром, змастивши її олією. Тісто рівно розподілити по поверхні руками, змазаними олією. Залишити ще на пів години для підйому.
Потім змішуємо рубане шматочками масло і цукор (щоб масло не розтануло, можна поставити його поки в холодильник).
Через пів години намоченим пальцем в олії і зробимо кілька заглиблень по всій поверхні тіста.
Посипати маслом з цукром. Пекти при 180 С 25-30 хвилин.
Через 25-30 хвилин дістаємо.
Заливаємо вершками.
І ставимо ще на 6-9 хвилин у духовку допікатись.
Готово!

 

Прочитано 610 раз

Последнее изменение Понедельник, 19/10/2015

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework