ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

10 порад, які зроблять життя простішим

Якщо навчитися використовувати звичайні речі нестандартно, можна істотно полегшити собі життя і вирішити деякі побутові проблеми.

1.Звичайна резинка допоможе видалити надлишки фарби з пензлика без розбризкування.

2.Щоб справитися з блискавкою, що заклинила. Ватна паличка і вазелін вам допоможуть швидше вирішити цю проблему. Нанесіть трохи вазеліну прямо в отвір бігунка і на поверхню блискавки.

3.Спосіб позбутися від плям поту на одязі. Вивести непривабливі плями під пахвами можна лимонним соком або харчовою содою. Потріть плями сумішшю лимонного соку і води. Для стійких плям використовуйте суміш соди і води, яку потрібно залишити на кілька хвилин, а потім сполоснути і розпочати прання. Ще можна використовувати аспірин і перекис водню.

4.Щоб светр не «кусався» і не «обростав» покатишками. Щоб позбавитися від двох проблем відразу, новий светр слід намочити, скласти і на підносі або в пакеті відправити в морозилку приблизно на 10 годин. Після слід опустити його в теплу воду, щоб він «відтанув». Пряжа стане набагато м'якшою, і покатишки не утворюватимуться.

5.Шви між плитками. Щоб очистити шви між плитками, візьміть щітку і хлоровмісний засіб для чищення унітазу. Через 10 хвилин плитка буде блищати.

6.Гребінець. Зробіть кілька надрізів і замочіть гребінець в теплій воді з додаванням харчової соди, щоб простіше було видалити волосся.

7.Решітка на плиті. Очистити жир на решітці можна за допомогою нашатирного спирту. Покладіть решітку в пластиковий мішок і додайте туди 2-3 столові ложки нашатирного спирту. Через 12 годин промийте її.

8.Спосіб швидко прибрати жирну пляму. Використовуйте засіб для миття посуду. Досить нанести невелику кількість і потерти. Є ще способи: присипати дрібною сіллю або нанести невелику кількість крейди і залишити на годину, після чого просто здмухнути.

9.Махрові рушники. Щоб повернути рушникам «пухнастість», прополощіть їх після прання в солоній воді. А ще махрові рушники добре збережуться, якщо сушити їх в добре провітрюваному приміщенні або на відкритому повітрі.

10.Як нейтралізувати запах в кросівках. Насипте трохи соди в кросівки після тренування, щоб вона ввібрала запахи. А потім гарненько її витрусіть.

 

Прочитано 1180 раз

Последнее изменение Четверг, 19/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework