ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський військовий інститут

n 1106154745 1Алгоритм вступу курсант

Алгоритм вступу цивільні

 

 

 

 

 

 

 

Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (ЖВІ ДУТ)

Адреса: просп. Миру, 22, г. Житомир, 10004

Статус: державний

Акредитація: III

Форма навчання: денна, заочна

Матеріально-технічна база: сучасні мультимедійні лекційні аудиторії, майже 150 спеціалізованих лабораторій та класів загального призначення, комп'ютерні класи з можливістю виходу в мережу Internet з розрахунку 1 ПЕОМ на 5 студентів, діючий пункт сейсмічного спостереження, навчальний центр управління та зв'язку з космічними апаратами, загальна та електронна бібліотеки, спортивний комплекс з басейном.

Інститут засновано в 1919 році.

Курсантам і студентам інституту надаються всі можливості для отримання якісної освіти, наукової та раціоналізаторської роботи, духовного зростання, підвищення свого культурного та фізичного рівня. Бібліотека інституту забезпечена достатньою кількістю науково-технічної та художньої літератури. При клубі інституту діють гуртки художньої самодіяльності, естрадно-спортивного та народного танцю, команда клубу веселих та кмітливих, хор, студія вокалу та Народний музей бойової слави. У розпорядженні майбутніх фахівців знаходиться добре обладнаний спортивний комплекс зі стадіоном, тенісним кортом, плавальним басейном, спортивні майданчики для проведення змагань з ігрових видів спорту, тренажерні зали. Постійно діють спортивні секції з баскетболу, гирьового спорту, армреслінгу, акробатики, міні-футболу, рукопашного бою.
Курсанти інституту поряд з основною спеціальністю набувають теоретичних знань та практичних навичок експлуатації автомобільної техніки та отримують посвідчення водія на право керування автомобілем.

Під час навчання курсанти забезпечуються безкоштовним житлом, обмундируванням, харчуванням і одержують грошове утримання. У казармах є необхідне побутове обладнання та умови для повноцінного відпочинку. Харчування курсантів організовано безкоштовно в їдальні інституту, працює кафе і буфет. Харчування студентів організовано в кафе інституту за доступними цінами. 

Студенти інституту мають не менше 8 тижнів канікулярної відпустки за навчальний рік. Курсантам щорічно надається зимова канікулярна відпустка тривалістю 14 діб та канікулярна відпустка влітку триваліcтю 30 діб з бeзкоштовним пpоїздом дo міcця відпуcтки і назaд.
Медичнe обcлуговування проводитьcя у пoліклініці інcтитуту, якa обладнанa сучаcним мeдичним пpиладдям і апаратуpою.

Прочитано 2442 раз

Последнее изменение Четверг, 11/06/2015

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework