2015 рік добігає до кінця… Ми вирішили згадати найцікавіші новини року, що минає.

Не дивлячись на напружену ситуацію в країні, житомиряни не втрачали надію. Ми шукали житомирський аквапарк у літню спеку, на День народження міста отримали музичний подарунок – Гімн Житомира, дочекалися відкриття літнього театру «Ракушка» після реставрації.

До нашого рейтингу увійшли лише позитиві матеріали, які набрали найбільше переглядів. Ми навмисно не включали скандали та політику, аби не додавати у ваше святкування негативних емоцій. Гарного та веселого Нового року Вам!

До 1131-ої річниці від Дня заснування міста, відомі житомиряни записали новий Гімн Житомира.

l 29121593 1

У Житомирі нарешті завершили реставрацію літнього театру «Ракушка».

l 29121593 1

Одними з перших гостей концертного майданчику були студенти соціально-психологічного факультету ЖДУ імені Івана Франка, які відзначали свято вручення дипломів.

У Дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард» вперше в Житомирі відбувся Офіційний відкритий чемпіонат зі змішаних видів єдиноборства (ММА).

l 29121593 1

В змаганні брали участь спортсмени із різних областей України. Учасники представляли Житомирську, Вінницьку та Хмельницьку області. Загалом у турнірі брали участь понад 50 учасників, віком від 15 та старше 18 років.

Ольга Фреймут разом з командою на прикладі реальних історій трьох жінок показала ситуацію в пологових будинках в різних містах України, серед них і Житомир.

l 29121593 1

Житомирський обласний перинатальний центр телеведуча інспектувала ще 28 вересня і лишилися задоволеною.

Житомирських студентів посвятили у першокурсники.

l 29121593 1

Першачків зі святом привітали керівництво ЖДУ імені Івана Франка та почесні гості вишу. Першокурсникам, які найкраще склали ЗНО, проректор з навчальної роботи Лариса Янович вручила символічний студентський квиток та ключ до знань.

В Житомирі відбувся Відкритий кубок Полісся, в якому взяли участь близько 30 спортсменів з Житомирської, Київської та Вінницької областей.

l 29121593 1

Чоловіки змагалися у трьох категоріях: юніори, до 80 кг і понад 80 кг. Дівчата змагалися у категорії фітнес-бікіні.

Кожен рятується від спеки по-різному: хтось втікає від міської буденності за місто, а хтось тішить себе думкою, що в Житомирі відкривають аквапарк.

l 29121593 1

У соціальних мережах житомирян сколихнула новина: десь на околицях міста, таємно від усіх, відкрили аквапарк, про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Десантник 95-ої бригади придушував сутички біля Верховної Ради.

l 29121593 1

Віталія Шевченко неймовірно професійно гасив локальні сутички і авторитетом і професійними рухами.

Уродженець Брусилова став прем’єр-міністром.

l 29121593 1

Керівника уряду в серіалі «Слуга народу» зіграв наш земляк Стас Боклан.

Він народився в місті Брусилові на Житомирщині.

На Житомирщині чоловік побудував еко-дім: «Будували з того, що було під руками, – життя змусило».

l 29121593 1

У Радомишлі(Житомирська область) Сергій Боженко звів екологічно чистий будинок із саману, поєднавши давні українські традиції та сучасні технології енергозбереження.

Житомирщина – Ідея звести екологічно-чистий будинок із саману за давніми технологіями у Сергія Боженка з’явилася давно. Говорить, що було складно: почасти доводилося відступати від принципу екологічності та залучати новітні технології.