27 серпня в присутності членів громадської Новоград-Волинського району та міста ради родинаЮрія і Олени Польових, передали першу партію бронижилетів, котрі закупили для 10 батальйону територіальної оборони. Загальна кількість закуплених бронежилетів – 20 штук. Вартість одного – 1300 євро. Усі вони італійського виробництва.

Ініціатива надати таку допомогу надійшла від одного із наших акціонерів - Юрія Олександровича Польового. Він народився і виріс у цьому краї, тому вважає своїм обов’язком допомогти захисникам України, - повідомляє Новоград-Волинська районна рада.

Це – та допомога, яку ми можемо надати військовим від нашої родини. Сподіваємось, що завдяки цьому хлопці не будуть почувати себе покинутими, а знатимуть що ми їх чекаємо, переживаємо і турбуємось про них, - додала дружина благодійника Олена Олексіївна Польова.

Ще однією радісною звісткою поділився із присутніми голова районної ради Франц Вікторович: «Сьогодні підприємці смт. Городниця розпочинають грузити благодійну допомогу на суму 240 тисяч  гривень, окрім того, ще закуплено 30 акумуляторів до БТРів для підтримки армії. І найближчим часом усе це надійде нашим воїнам, які нині боронять нас від лиха на Сході України!».

Найбільш інтригуючою миттю стала примірка «обновок». Після нетривалого огляду Сергій Руденко сказав: «Одразу видно, що ви обирали найкращі бронежилети. Вони і зручні, і на вигляд надійні. Ми, звісно ж, їх перевіримо своїм способом для впевненості. Але, думаю, що всі кожен із них стане гарною бронню для наших хлопців. За що вкотре дякуємо вам!».