Крім того, за слова заступника міського голови Дмитра Ткачука, виконавчий комітет міської ради готовий працювати в екстреному режимі понаднормово з метою уникнення транспортних проблем в місті.

На разі управління транспорту та зв’язку міської ради активно веде діалог з власниками приватних автобусів та з компаніями, які здійснюють перевезення на міському та міжміському рівнях, про залучення їх до надання цих послуг у місті, передає прес-служба міської ради.

«У випадку відмови перевізників надавати послуги з пасажироперевезення, договір з ними буде розірвано в одностороньому порядку. «Чорний список» тих, хто не готовий співпрацювати, однозначно буде вестися», – додає заступник міського голови.

Нагадаємо, що приватні перевізники Житомира погрожують вийти на страйк з 20 березня, якщо міська влада не підніме тариф на проїзд.

«Перевізники зареєстрували заяву про проведення страйку, якщо тариф не буде підвищено до 5 грн. Такий однобокий шантаж однозначно є неприйнятним. Позиція виконавчого комітету полягає в тому, що зміни – це змінені підходи до вирішення питань. Ми наполягаємо на тому, що перевізники, які хочуть працювати, повинні прийняти ті умови, які є прийнятними для громади»,– пояснює заступник міського голови Дмитро Ткачук
У разі проведення страйку Дмитро Ткачук закликав житомирян раніше виходити на зупинки громадського транспорту та допомагати один одному.

Після оприлюднення інформації про можливий страйк перевізників користувачі соціальних мереж почали закликати містян організовувати акцію «Підвези сусіда».

Нагадаємо, житомирські перевізники погрожують не вийти на маршрути з 20 березня.

Всі новини Житомира