22 жовтня працівники Управління ДСНС Житомирщини надали допомогу двом сім’ям з трьома малолітніми дітьми в організації їх переїзду до рідного краю. Всі вони вимушені переселенці зі Сходу нашої країни, а саме з міста Харцизьк Донецької області. Коли у даному регіоні розпочалася антитерористична операція наші співвітчизники змушені були покинути рідні домівки.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

На допомогу вимушеним переселенцям з радістю відгукнулися рятувальники Житомирщини, які зустріли родини та розмістили їх у готелі «Житомир», що знаходиться в обласному центрі.

Коли стало відомо, що у рідному краю припинилися вибухи та постріли, вимушені переселенці вирішили повернутися до рідної домівки, але у родин не знайшлося достатніх коштів. На поміч знову відгукнулися рятувальники.

Спільними зусиллями Управління ДСНС Житомирщини та обласної організації Товариства Червоного Хреста було вирішене питання щодо придбання квитків на потяг. Також за сприянням керівництва Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації родинам дозволили доїхати до міста Києва безкоштовно. Рятувальники ж в свою чергу потурбувалися про маленьких переселенців і купили солодощів, щоб їм було чим поласувати під час дальнього і тривалого переїзду.

Працівники ДСНС доставили сім’ї разом з малечою до автовокзалу, допомогли з багажем та посадили на автобус, який доставить вимушених переселенців до столиці України, а вже звідти, потягом, до рідного краю.

Не залишились осторонь і столичні рятувальники, які зустріли родини, допомогли їм перенести речі та посадили на потяг.

В свою чергу, дві жінки, скрізь сльози щастя, висловили просто таки безмежну подяку рятувальникам, які ніколи в житті не стають осторонь чужого горя і завжди приходять на допомогу кожному хто її потребує та подарували їм настінний годинник – символ любові та достатку.

n2310141153 1

n2310141153 2

n2310141153