На живописних берегах одного з кар'єрів Житомирщини зніматимуть фільм

  Усередині березня на Малинщину, на один із кар’єрів Гранітного, приїде знімальна група зі столиці, котра на замовлення міністерства культури зніматиме патріотичний фільм під назвою «Пісне, живи».

   За словами генерального продюсера стрічки Дмитра Овечкіна, це буде військова драма, передає mn.zt.ua. Сюжет фільму розгортатиметься навколо згорьованої матері, син якої з власних переконань з перших днів війни на сході України пішов служити у зону АТО і зник безвісти. Жінка, не дочекавшись звісточки від солдата, вирушає на Донбас, аби відшукати загублений слід дитини, і дізнається страшні речі. Український літак, за штурвалом якого перебував її син, збили сепаратисти. Що сталося з льотчиком, ніхто не знає. Одні кажуть, він загинув, інші переконані, льотчик — у полоні. Тож жінка залишається на передовій і разом із українськими бійцями веде боротьбу проти ворога.

  Інші подробиці й деталі фільму головний продюсер залишив у секреті. Додавши лише, в основу військової драми лягли реальні події 2014 року.

  До речі, на зйомки запрошуються бажаючі узяти участь у масовці. Тож кожен із нас може спробувати себе у ролі актора.

Джерело: mn.zt.ua

  Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 26/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework