Юні житомирські художники здобули дві срібні медалі на міжнародному конкурсі в Японії

В серпні минулого року діти, які займаються в студії "Юний художник" Житомирського центру творчості дітей і молоді, надіслали серію своїх робіт на 24 міжнародний конкурс малюнка "IE-NO-HIKARI", який проходив у Токіо.

І вже цими днями отримали свої листи щастя – два пакунки із дипломами та призи у вигляді професійних художніх наборів. Лауреатами конкурсу стали 8-річна Софія Лисюк і 11-річний Богдан Щербатюк, роботи яких здобули срібні нагороди. Говорить керівник народного художнього колективу студії "Юний художник" Житомирського центру творчості дітей і молоді Тетяна Сарата:

"Богдан намалював дуже цікавого українського кольорового бичка, який, якщо чесно, є не лише самобутнім, а й має характер і вдачу юного автора. Мабуть, тому компетентне журі престижного конкурсу і відзначило такою високою нагородою його роботу. У Софійки дуже світла, дуже чиста і ніжна лелеча родина, виконана в українському стилі. Звичайно, що для нашого колективу ці перемоги – це гарна новина, гарна подія і прекрасний подарунок до великодніх свят".

Конкуренція в рамках конкурсу була серйозною – до участі надійшло більше 20 тисяч малюнків із 58 країн світу. Українці вибороли п’ять із двохсот нагород – одну золоту, дві срібних і дві бронзових. Дві з цих п’яти медалей завоювали представники Житомира. До кожної нагороди додавалася збірка малюнків-переможців. Цікаво, що на обкладинці каталогу опинилася робота учасника з України, який виборов золоту нагороду конкурсу.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 30/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework