Письменник Василь Базів: Події на Майдані – це Божий промисел»

До Житомирського державного університету імені Івана Франка 12-го квітня завітав письменник, журналіст, член Національної спілки письменників України та кандидат політичних наук Василій Базів.

Василій Базів навідався до студентів ННІ філології та журналістики, щоб продемонструвати свої книги. Одна з яких роман «Армагеддон на Майдані», яку він написав за 10 днів та видав у травні 2014 році. В книзі багато фото ілюстрацій про події на Майдані. «Український Майдан – найважливіша подія у всьому світі ХХІ століття. Він має галактичне та глобальне значення, яке ми ще не усвідомили… Події на Майдані – це Божий промисел», - заявив письменник. З цією книгою автор їздив на фронт у Авдіївку, Опитне, під час яких попадав під обстріл.

Також письменник продемонстрував книгу, якою пишається найбільше – «Хрест», який вийшов у 2011 році. Цей роман зазнав шаленого успіху, він був номінований на Шевченківську премію. Стилістика цієї книги особлива. «Це не «попса» стандартна», - зазначив Василій. «Хрест» - це перший український твір українського автора, який був виданий у США англійською мовою.

Книги «Кінець світу: до і після. Сага про космологічну долю людства» Василя Базіва теж зазнали успіху. У них письменник осмислює нашу планету, життя на ній, історію створення людства та її майбутнє.

Не обійшлося і без розповіді про свої дитячі роки, коли бувши ще малим любив та «поїдав» книги. Крім того, Василій Базів наголосив, що українці народжуються близько до космосу та мають «космічне мислення», прикладом цього є Сергій Корольов. Письменник вважає себе також«космічним». Наприкінці зустрічі всі охочі мали можливість поставити свої запитання до Василя Базіва.

Наталія Іжицька

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 13/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework