Депутат райради: «Фактично і міські, і приміські маршрути належать одним і тим же хлопцям»

  Тема проїздів і тарифів у Житомир не вщухає. Нещодавно перевізники отримали можливість возити житомиряни по 5 грн, проте за однієї умови – безкоштовне перевезення пільговиків.

 

  Але, як виявилося, цього недостатньо, адже перевізники стверджують, що не мають прибутку.

 «Вчора перевізники на Виконкомі спочатку ґвалтували, що пільговиків дофіга їздить і що по 5 гривень вже то не рентабельно, потім коли члени Виконкому, особливо пані Vera Grynyshyna сказала їм що "хлопці ви підписали угоди - то ж виконуйте", перевізники які там були присутні, почали волати що у всьому винні приміські маршрутки, через них падає виторг, адже міські маршрутки возять одних пільговиків, а приміські збирають вершки!, - про це на своїй сторінці пише депутат районної ради Роман Мусійчук.

 - Так от, шановне панство там пан директор ПП "Шеріфф" кричав що приміські маршрутки то йо ма йо погано, шо ж ви так палитеся то пане, ви ж теж працюєте на приміських маршрутах, які до речі їдуть через усе місто.

перевізники Житомир

  Знизу наведено таблицю, якими хто маршрутами володіє. "Владітєлі" маршрутів дуже хитрі, і там і там заробляють. Я думаю ви зрозуміли що зараз за карта розігрується? Гарна гра, і тариф підняти і пільговиків не возити і на приміські маршрутки звертати, що через них усе погано!. Фактично і міські і приміські маршрути належать одним і тим же хлопцям», - підсумував депутат.

Читайте також:  «Сарайчик» на колесах: депутат показав, як виглядають житомирські маршрутки. ФОТО

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework