Скандал через будівництво АЗС на Крошні: активісти проплачені конкурентами?

  Увечері 31 серпня невдоволені житомиряни вийшли на мітинг проти будівництва АЗС. Учасниками протесту було перекрито вулицю Покровську від проспекту Незалежності до вулиці Героїв Чорнобиля. Внаслідок акції протесту у районі Крошні виникли довжелезні затори.

  У мережі поширюються чутки ніби мітинг проти будівництва АЗС "UPG" за адресою проспект Незалежності 29 був проплачений. Також на одному із інформаційних сайтів з'явився матеріал із поміткою "Реклама" від забудовника АЗС у якій йдеться:

  "На жаль, деякі активісти вирішили підзаробити, використавши простих людей. Проплачені «громадські діячі» розбурхали конфлікт. Є інформація, що кожному із заїжджих крикунів-туристів платили від 300-500 грн. Справа в тому, що через дорогу по проспекту Незалежності незабаром планується будівництво автозаправки іншої компанії. Не виключено, що конфлікт породили конкуренти".

  Читайте також:«Проспект Незалежності й так загазований, а якщо там ще й збудують АЗС, то це буде велика біда!», — представник ініціативної групи. ФОТО

  "DKS Новини" попросили прокоментувати цю інформацію одного із активістів, що виступають проти будівництва АЗС, депутата районної ради Романа Кучера, на що він відповів:

  "То що хтось комусь платив, це плід хворої фантазії! Люди будуть відстоювати відсутність АЗС...", - повідомив Роман.

  Чи зможуть відстояти мешканці масиву свою позицію та чи зверне увагу на цю проблему місцева влада? Редакція "DKS Новини" продовжуватиме слідкувати за цією ситуацією.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework