Пішохідною Михайлівська у Житомир все-таки стане: підняли висувні стовпи, що обмежують рух транспорту. ФОТО

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Сергій Янушевич, керівник КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради. 

«Пішохідною Михайлівська все-таки стане. На жаль, не з першої спроби. Сьогодні підняли обмежувачі руху (боларди), тільки зі сторони Лятошинського. Ще є технічні проблеми, з якими протягом наступного тиждня компанія-підрядник обіцяє розібратись. Також будуть встановлені обмежувачі проїзду по Скорульського. Власникам магазинів та кафе пропонується доставляти товар з 23:00-ї до 8:00-ї години ранку або ж вдень, на візках, так як це робиться у більшості європейських міст.

Насправді ж вулиця Михайлівська ще не здана в експлуатацію і не прийнята на баланс ні містом, ні КП “УАШ” як балансоутримувачем. Ми й так форсуємо справи, зважаючи на громадську думку та великий резонанс, повʼязаний із парковками біля нового фонтану... Вже замовлені антипаркувальні стовпчики та напівсфери, за допомогою яких хочемо обмежити рух не тільки на Михайлівський, а й на пішохідних зонах біля кінотеатру “Україна”, ЦУМу та інших місцях, де покладено нову плитку. 

Дякую Юрію Безбородову, головному архітектору міста Житомира за наполегливість. Саме він був головним ініціатором цієї справи.

Але ще раз повторю: зробили тільки півсправи. Попереду - решта справ, де багато великих та малих проблем, які будуть виникати, а ми будемо їх героїчно долати)) (ред. користувач поставив два смайлики після останього речення)», - зазначив у своїй публікації Сергій Янушевич.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework