Екологічна загроза: на Житомирщині продовжують забруднювати річку Хомора. ВІДЕО

    У мережі Фейсбук з'явилося відео від користувача Олександра Коваленка, на якому видно, що відбувається скид в річку Хомора.

 

   На своїй сторінці у Фейсбук Олександр написав: «27.04.2018 року о 22:00 годині ТОВ "Понінківська картонно-паперова фабрика" робить скид в р. Хомора... Хочу запитати у Екології, Баранівської влади, голови Житомирської ОДА Ігора Гундича, скільки ще будуть забруднювати р.Хомора? Xому люди повині нюхати увечері і вранці цей сморід? Досить вже набивати хабарами свої кишені! Почніть щось робити!».

   «Річка в піні і дуже смердить. Знімаючи відео,  ми  спостерігаємо, як нині в річку Хомора відбувається скид. І як це називається? Як це розуміти, як сприйняти, як до цього ставитися? Просто немає слів... Вода в ріці вся біла, в піні, має просто жахливий запах, дуже смердить», — зазначає автор, знімаючи відео.

   Ми, звісно ж, лише констатуємо сам факт, розповідаємо про неприємний інцидент та говоримо про проблему. Ми — не вартові порядку, не поліція, не прокуратура чи якісь інші установи та владні структури. Хтозна, можливо, скид відбувався зовсім не від ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика». У цьому матеріалі ми просто розповіли про ситуацію, подали слова та коментарі очевидців, які все знімали на відео. А вже з інцидентом будуть розбиратися відповідні органи та компетентні владні структури, які мають такі повноваження. Вони й вирішуватимуть, досліджуватимуть, вивчатимуть всі деталі, всі обставини справи.

   А чи набуде розголосу ця історія, чи стане відомо, хто винен насправді в забрудненні річки, і головне — чи понесуть винні покарання — покаже час.

Читайте також: У Хоморі знову гине риба. ФОТО

Читайте також: Як на Замковій горі дерева зрізають та лавки ламають. ФОТО

Читайте також: Річка Хомора у Баранівському районі знову забруднена нечистотами. ФОТО

Читайте також: Хочемо бути європейцями: Пам'ятку архітектури національного значення у Житомирі прикрашають кондиціонери

Читайте також: Мінприроди подало позов щодо анулювання дозволу в Понiнкiвської картонно-паперової фабрики на скиди забруднюючих речовин

Читайте також: Облущені фасади, тріщини на стінах, перекошені вікна та фундамент, що осідає: у влади бракує коштів на ремонт аварійних будинків. ФОТО

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework