Дохла риба та синій берег: що відбувається на річці Тетерів

   Лише вчора, 12 червня, ми писали про ситуацію з викидами якоїсь невідомої хімії в річці Кам'янка, де все було чітко видно на відео.

    Взагалі ж на Житомирщині та й в Житомирі ситуація з екологією, чистотою та безпечністю водойм, ситуація взагалі залишається плачевною та вкрай складною. Сморід, викиди нечистот, ба навіть більше — невідомої хімії. Все це невтішні реалії річок та різних водойм на Житомирщині.  Вчорашній інцидент був цьому яскравим доказом. З тією історією ви, шановні читачі, можете ознайомитися за посиланням, прочитавши наш вчорашній матеріал про забруднення річки Кам'янки.

  А вже сьогодні ми побачили, що житомиряни діляться ще й іншими відео — цього разу вже тими, на яких видно, синя суміш плаває біля берега річки тетерів у житомирському Гідропарку. Ось що зазначила житомирянка Надія Миколаєнко у своїй публікації: «У Житомирському Гідропарку можна купатися тільки на Драконі! Берег річки відлякує! Синя суміш плаває біля берега водойми. Це точно, не нафта!)».

  Для того, щоб поглянути відео, пропонуємо вам ,шановні читачі, перейти за цим посиланням. Також ми додаємо до цього матеріалу скріншоти з відео, які опублікувала Надія Миколаєнко.

Новый рисунок 1

Новый рисунок 1

 

Читайте також: Житомирводоканал спростовує свою причетність до забруднення Тетерева

Новый рисунок 1

Читайте також: Екологічна загроза: на Житомирщині продовжують забруднювати річку Хомора. ВІДЕО

Читайте також: Міська і районна влада проти будівництва будь-яких дамб на Случі. Чи погодяться із цим у Гульську?

Новый рисунок 1

 

 

Последнее изменение Среда, 13/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework