×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Нова хвиля рейдерських атак в агросекторі

  В Україні нова хвиля рейдерських атак на сільгоспвиробництві. Кілька випадків силових захоплень агропідприємств торік зафіксували на Житомирщині. Про один з них – нахабну спробу віджиму агрофірми ПСП “Троянівське” – «СтопКор» розповідав в одному з випусків. Тож тепер – напередодні нового збору врожаю – знімальна група вирушила дізнатися: чи покарали рейдерів і чи немає нової загрози?

  Нагадаємо, торік у вересні на цій агрофірмі відбулася спроба рейдерського захоплення. Невідомі вночі виїхали на поля та почали красти врожай: «Почали убирати зернові, шість комбайнів було, але вчасно їх зупинили», - розповів журналістам в.о. старости Великонезгірецького старостинського округу Анатолій Білик, - повідомляє stopcor.org

 Повністю зупинити грабіжників вдалося лише із залученням правоохоронців. Відкрили кримінальне провадження. Слідство з’ясувало: зловмисники в електронному реєстрі встигли змінили засновника і керівників фірми. Причому сам реєстратор – Олексій Шейк-Сейкін, як виявилося, взагалі не причетний до цього.

 Наразі факт спроби рейдерського захоплення розслідує Генеральна прокуратура. Деталі цієї резонансної справи у новому відео «Стоп Корупції»:

Джерело: stopcor.org

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 01/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework