×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Житомирській області розпочнеться будівництво сільських амбулаторій з проживанням для лікарів

  В області незабаром розпочнеться будівництво нових сільських амбулаторій з проживанням для 1-2 лікарів. Наразі погоджено створення 22 амбулаторій загальної практики сімейної медицини на території Житомирщини.

  Наша область вже готова до будівництва нових сільських амбулаторій – вже відведені земельні ділянки, є кадастрові номери та проектно-кошторисна документація. Найближчим часом почнуть оголошувати тендери.

  «Комісія Мінрегіону минулого тижня затвердила перелік на будівництво 14 амбулаторій в області, і вчора – ще 8 амбулаторій», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Роман Щебетов.

  Зі списком населених пунктів, в яких буде збудовано 14 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, можна ознайомитись тут.

  Після проведення всіх тендерних процедур найближчим часом будівництво амбулаторій розпочнеться ще у таких селах області:

-  с. Піски Житомирського району;

- смт Першотравневе Овруцького району;

- смт Биківка Романівський район;

- с. Водотиї Брусилівської ОТГ;

- с. Ірша Вишневецької ОТГ;

- с. Дубрівка Дубрівської ОТГ;

- с. Семенівка Семенівської ОТГ;

-  с. Соколів Соколівської ОТГ.

  Амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селах будуть оснащені усім необхідним обладнанням, автомобілями та швидкісним Інтернет-зв’язком для впровадження телемедичних послуг. Лікарі зможуть в режимі on-line отримати консультацію в медичному закладі вищого рівня, передати аналізи та результати досліджень пацієнта.

  Нагадаємо, що будівництво сільських амбулаторій нового типу відбуватиметься за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 03/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework