×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Бердичівщині «Нові лідери» телеканалу СТБ роблять Нью-Іванківці

  В селі Іванківці розташувалось ціле знімальне містечко, на стадіоні напнули два величезні намети, а в приміщеннях колишньої сільради обладнали дві повноцінні телевізійні студії. 

  Суть нового проекту телеканалу: тих потенційних лідерів, яких відбирала спеціальна комісія серед тисяч анкет, що надійшли на адресу «Нових лідерів», «закидають» в якесь незнайоме місце, переважно в новостворені ОТГ, та пропонують придумати щось таке, щоб ця громада, якщо й не розквітла, то хоча б почала шлях до соціально-економічного розвитку, - про це повідомляє rio-berdychiv.info.

  Саме цим зараз займаються десять учасників проекту з різних куточків України. Вони знайомляться з місцевими людьми, місцевими проблемами, місцевими можливостями. Що вийде з цього, зможемо побачити 18 жовтня в ефірі СТБ.
Тоді, після серії подібних телепередач, глядачі будуть голосувати СМС-ками за одного з десятки лідерів. Переможець отримає приз розміром більше 1 мільйона гривень.

  На жаль, до цього часу не можна розголошувати особливості зйомки та деталі впроваджуваних проектів, а поки що прапори на шкільному стадіоні нагадали мені чомусь інше телешоу – «Останній герой». 
Місцеві жителі не дуже цікавляться зйомками, можливо тому, що і учасники, і телевізійники ночують не в селі, а в бердичівських готелях, де й харчуються. Для повного «занурення», напевно, варто було б повністю оселитись в громаді. Трохи нарікали сільські гості і на погоду, яка не дуже сприяє творчому процесу.

  До речі, ведучим жовтневих телешоу буде відомий український «розважальник» – Сергій Притула, який вже приїздив в Іванківці на зйомки.

ok 12.091003gif

ok 12.0920306gif

ok 12.3938gif

Джерело: rio-berdychiv.info

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework