×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Ушомирській громаді створено всі необхідні умови для роботи працівників станції екстреної медичної допомоги

  Добровільне об’єднання територіальних громад в процесі децентралізації передбачає найголовніше – покращення життя в громаді шляхом підвищення якості надання послуг кожному жителю.

  Турбота про людей – головне завдання Ушомирської громади.Цей принцип є основним при прийнятті будь-якого рішення в Ушомирській громаді, на це спрямовані всі зусилля керівництва та структурних підрозділів, депутатів сільської ради, - про це повідомляють в групі Ушомирська об'єднана територіальна громада у Фейсбук.

  Саме доступність отримання невідкладної медичної допомоги для жителів населених пунктів громади стало визначальним при прийнятті рішення про надання приміщення в оренду станції екстреної медичної допомоги Коростенського району у с. Поліське. Було проведено якісний ремонт кабінетів, обладнано кімнати для відпочинку, душову кімнату та санвузол, закуплено нові меблі, холодильник. За сприяння народного депутата Арешонкова В.Ю. було закуплено теплі ковдри та постільну білизну.

  Наразі створено всі необхідні умови для роботи працівників станції екстреної медичної допомоги. 
Тож 12 жовтня відбулося відкриття оновленого приміщення станції, на яке прибули поважні гості, серед яких – народний депутат Арешонков В.Ю., керівництво Коростенського району та Ушомирської громади.

ok 16.10.23587

ok 16.10.5048jpg

 

Последнее изменение Вторник, 16/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework