Падіння з висоти прикувало хлопця з Житомирщини до візка

  Реабілітація у спеціалізованих центрах задорога для його родини.

   «Святослав Войтенко у травні цього року отримав перелом хребта, впавши з другого поверху будинку і в результаті виникло порушення спинного мозку. Його терміново прооперували в Києві і почалася тривала реабілітація, щоб знову поставити 19-річного юнака на ноги з інвалідного візка», ‒ розповідає tsn.ua.

  «Святослав тільки може сидіти у візку, зовсім не ходить, максимум, що може - трошки намагається згинати ноги у колінах і трошки відчуває до колін. Щось прогнозувати лікарі не беруться. Кажуть, якщо постійно перебувати у реабілітаційних центрах, то повинен бути результат. Ми на це дуже сподіваємося і щомісяця відвозимо Святослава на лікування. Щоб продовжити лікуватися в одному з найкращих центрів, потрібно приблизно 700-800 тис. грн. Якщо зараз припинити лікування, то Святослав усе життя проведе в інвалідному візку», - розповідає мама юнака.

  Для звичайної родини з Житомирщині така сума непосильна, але і не проводити реабілітацію вони собі дозволити не можуть, тому просять про підтримку.

  «Для здоров’я дитини не шкода грошей, тільки де їх взяти?.. Борючись за повноцінне життя сина, продаємо худобу і все, що виростили на городі, усе до копійки віддаємо лікарям. На черзі новий курс реабілітації. Вартість – 60 тис. грн. Попереду ще довга дорога до одужання. Просимо Вас допомогти нашій родині на цьому шляху», – просить мама хлопця.

  Реквізити для допомоги:

  ПриватБанк 5168 7555 2496 9157 Войтенко Галина Миколаївна.

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Суббота, 12/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework