ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Екстремальний туризм в Україні: що спробувати?

В уяві багатьох людей туризм пов’язаний з спокоєм, приємним відпочинком, незабутніми враженнями, новими знайомствами та неабияким задоволенням.

Екстремальний туризм на сьогоднішній момент набуває величезної популярності серед української молоді. Прихильники активного відпочинку з задоволенням проміняють затишну та спокійну відпустку у приємному готельному номері на екстремальні умови.

До вашої уваги екстремальні види відпочинку в Україні.

Один з найбільш популярних та доступних видів екстремального відпочинку в Україні – це рафтинг. Велика кількість гірських річок – Південний Буг, Чорний Черемош, Прут – приваблює усіх, хто коли-небудь захоплювався водним туризмом. На даний момент існує декілька відомих клубів, які організовують кількаденні сплави на байдарках або катамаранах. Туристи забезпечуються необхідним обладнанням, а сплав проходить під керівництвом досвідчених організаторів.

Військові тури – досить новий вид екстремального відпочинку. Зацікавлені люди – це в основному, офісні працівники та мешканці великих міст, які бажають відпочити від рутинної роботи та навколишнього середовища. Організатори «військової романтики» зазвичай укладають договори з військовими частинами, тож учасники мілітарі-турів мають можливість стріляти зі справжньої зброї, оглядати бойову техніку, спілкуватись з військовими та відчути на собі усі особливості життя у військовій частині. Одним з різновидів військових турів є програми під назвою «школа виживання». Окремо виділяють також екскурсії на військові об’єкти та аеродроми, стрибки з парашутом.

Особливим попитом користуються екскурсійні тури в Чорнобильську зону. Десятки українських компаній організовують поїздки у небезпечний Чорнобиль. Варто зауважити, що ЧАЕС цікавить не тільки українських туристів, а й гостей нашої країни. Весь світ знає про катастрофу, що відбулась у 1986, саме тому люди цікавляться радіаційною специфікою та станом природи після аварії.

За інформацією http://faktysvitu.com.ua

 

Прочитано 1523 раз

Последнее изменение Четверг, 16/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework