ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

У Новограді-Волинському закладам на час проведення АТО рекомендуватимуть не продавати алкоголь військовослужбовцям

Рішення від 14.06.2017 № 459 «Про продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у торгових об’єктах міста Новограда-Волинського особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування на період проведення АТО» було прийняте на засіданні виконкому Новоград-Волинської міськради із врахуванням пропозицій командирів військових частин Новоград-Волинського гарнізону.

om 19061771 1Згідно офіційного формулювання, така позиція має на меті забезпечення громадського порядку в місті та недопущення скоєння правопорушень і злочинів, пов’язаних із зловживанням алкогольними напоями військовослужбовцями. Саме тому виконком міської ради на період проведення АТО рекомендував суб’єктам господарювання, які працюють на території Новограда-Волинського, не продавати алкогольні та слабоалкогольні напої особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування. Рекомендація поширюється на стаціонарні об’єкти торгівлі, стаціонарні тимчасові споруди, заклади торгівлі, розміщені в окремих будівлях, а також у закладах дозвілля та ресторанного господарства.

Крім того, командирам військових частин Новоград-Волинського гарнізону з метою недопущення порушення військової дисципліни рекомендовано здійснювати контроль перебування військовослужбовців в громадських місцях у нетверезому стані, а також організовувати спільно з Новоград-Волинським відділом поліції Головного управління Національної поліції України в Житомирській області посилене патрулювання у святкові та вихідні дні, повідомляє офіційний сайт Новоград-Волинської міськради.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 19/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework