ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

10 корисних порад для літа

Літо - ідеальний час для того, аби поправити здоров'я. Сама природа налаштовує нас на те, щоб більше рухатися, менше хворіти адже у цю пору року є свіжі овочі і фрукти. Наші поради допоможуть вам дістати з сонячних днів максимум користі.

1. Влаштовуйте розвантажувальні дні
Влітку так багато свіжих овочів та фруктів, тому провести один день в тиждень без м'ясних продуктів зовсім не складно.
2. Змивайте піт відразу після тренування
Влітку особливо важливо, оскільки з потом наше тіло виділяє токсини. Якщо немає можливості відразу ж прийняти душ, протріть тіло вологими серветками, які допоможуть очистити шкіру.
3. Гуляйте в лісі
У лісовому повітрі міститься понад 200 летючих біологічно активних речовин. Вони стимулюють роботу серцево-судинної системи, нормалізують пульс, підвищують стійкість до токсинів і інфекцій, покращують легеневу вентиляцію, сприяють працездатності.
4. Якщо вас часто кусають комарі, приймайте вітамін В12
Під впливом цього елемента шкіра набуває запах, який відлякує комах. І не хвилюйтеся - люди цього запаху не відчувають.
5. Зробіть фізичне навантаження частиною повсякденного життя
Гуляйте, плавайте, катайтеся на велосипеді, встаньте на ролики. Займайтеся потроху кожен день, і за 3 теплих місяці регулярна активність стане для вас хорошою звичкою.
6. Виходьте на сонце вранці
Американські вчені довели, що яскраве ранкове сонце корисно для фігури. Воно активізує метаболічні процеси в організмі інтенсивніше, ніж у другій половині дня. Ті, хто довше сплять, скорочують час впливу сонячних променів. А 20-30-хвилинна прогулянка під ранковим сонцем запускає обмінні процеси.
7. Ви дуже обгоріли на сонці?
Щоб зняти біль, відразу ж після повернення з пляжу прийміть дві таблетки аспірину або ібупрофену. Після цього зробіть молочний компрес. Змочіть в крижаному молоці бинт або будь-яку чисту тканину, прикладіть до обпаленої ділянки шкіри. Як тільки компрес зігріється, змініть його.
8. Як зняти роздратування від укусів комах?
До місця укусу прикладіть звичайний лід, який діє як «місцева анестезія» і знімає припухлість.
9. Ходіть босоніж по піску
Ходіть по гальці і будь-який інший нерівній поверхні. Завдяки цьому тренується зведення стопи - це відмінна профілактика плоскостопості. Крім того, дрібні камінчики впливають на енергетичні точки, стимулюючи роботу багатьох внутрішніх органів.
10. Розумно підбирайте засоби захисту
Якщо ви вперше за сезон вийшли на сонце, використовуйте крем з фактором захисту 30. Для тих, у кого дуже світла і шкіра, краще кошти з SPF 50 - вони блокують 98% сонячних випромінювань. У продажу ви зустрінете і креми з фактором захисту 60, 70 і навіть 100. Стоять вони, як правило, на порядок дорожче, але їх велика ефективність (в порівнянні з SPF 50) клінічно не доведена.

Прочитано 2411 раз

Последнее изменение Пятница, 17/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework